plakkunst interieur decoratie met belettering

Plakinstructie

Met 6 eenvoudige stappen is uw Stickerkunst zo geplakt.

Deze basis plakinstructies zijn van toepassing bij de meeste interieurstickers. Bekijk ook eens hier de volledige plakinstructie overzicht van de verschillende folies.

Stap 1

Ontvet uw ondergrond waar uw Plakkunst komt te hangen. Gebruik gewone huishoud-reiniger. Droog na en laat de ondergrond geheel drogen.

Stap 2

Plaats uw Plakkunst op een harde vlakke stofvrije ondergrond en geef de folie aan beide kanten een flinke wrijfbeurt met de strijker zodat de folie weer mooi recht en glad wordt.

Stap 3

Hang uw Plakkunst op zijn plaatst met stukjes plakband. Gebruik bij voorkeur schildersplakband en positioneer uw Plakkunst op de ondergrond, met de letters leesbaar naar u toe. Nu uw Plakkunst gepositioneerd is met de stukjes plakband doet u een paar stappen terug om te controleren of alles mooi recht hangt.

Stap 4

Terwijl u het plakband gebruikt als scharnierpunt, tilt u uw Plakkunst op. Pel nu het stevige papier eraf. Zorg ervoor dat de letters van dit stevige papier loskomen en aan het transparante papier blijven hangen.

Stap 5

Plak het transparante papier met de strijker stukje voor stukje, vanuit het midden naar buiten wrijvend aan de ondergrond vast. Wrijf stevig na zodat uw Plakkunst goed aan de ondergrond hecht.

Stap 6

Verwijder het plakband en het transparante papier. Trek het transparante papier langzaam en zo plat mogelijk ( scherpe hoek ) van de ondergrond af zodat de letters op de ondergrond blijven plakken. Klaar.